A hagyományos tésztáink mellett készítünk tojásos DURUM tésztákat is, melyek kevesebb szénhidrátot, és több ásványi anyagot, vitamint tartalmaznak.
Száraztésztáinkat Balmazújváros városában, egy kis üzemben, 4 fővel készítjük 2016. év augusztusától. Tésztáink prémium kategóriát képviselnek. Tojással készült tésztáinknál mélyalmos tyúk tojást használunk, melyet kézzel, egyesével törünk fel. Termékeink alapanyaga kizárólag a Hajdú Gabona réteslisztje. 1 kg rétes liszthez 8 tojást teszünk, (ezt nevezik 8 tojásos tésztának). Különlegességeink közzé tartozik a Chilivel ízesített (csípős) tésztánk, a petrezselyem levéllel színezett zöld tésztánk, a paradicsomos, piros tésztánk. De készítünk tojás nélküli, és tojásos durum tésztákat is. Ezekben a tésztákban kevesebb szénhidrát van, viszont több vitamint és több ásványi anyagot tartalmaznak.
A REL Aldberővel egyszerűsítjük az egészséges élelmiszerek beszerzésének útját. Büszkék vagyunk arra, hogy közvetlen kapcsolatot ápolunk az aldebrői gazdákkal, így garantálva, hogy termékeink a lehető legfrissebbek és leggazdagabbak maradnak. Ezen közvetlen együttműködés révén a termékek gyorsabban, kisebb költségekkel érkeznek el Önhöz, lehetővé téve, hogy gazdaságosabban juthasson hozzá minőségi, egészséges élelmiszerhez. Támogassa velünk együtt a magyar gazdákat, és tegye asztalát gazdagabbá természetes, helyi termékeinkkel.